Het creëren van draagvlak binnen uw
organisatie is de key to succes

Het creëren van draagvlak binnen uw organisatie is de key to succes

Dit zijn wij!

Bij Argis geloven we in een organisatie die mensen van verschillende afdelingen en met verschillende belangen verbindt. We willen IT inzetten om bruggen te slaan, zodat werkprocessen effectiever en efficiënter verlopen. Met bergen aan kennis en ervaring op het gebied van organiseren en implementeren, zetten we graag onze tanden in ingewikkelde IT vraagstukken binnen uw organisatie!

Wat we willen

Kennis geeft voorsprong. Dát is onze overtuiging bij Argis IT. Daarom willen we graag onze kostbare IT-kennis met u delen! Hierbij spuien we geen feitelijke informatie, maar zetten we onze kennis en ervaring concreet in om veranderingen door te voeren binnen uw organisatie. Het ultieme doel? Uw organisatie van binnenuit verbeteren met slimme, veilige IT-oplossingen die klaar zijn voor de toekomst!

Wat we doen

Onze adviseurs hebben passie voor informatietechnologie en bedrijfsvoering. Of dat nu is in de rol van adviseur, interimmer of auditor; geen vraagstuk is ons te ingewikkeld en we gaan geen uitdaging uit de weg. Onze dienstverlening is flexibel, persoonlijk en eerlijk geprijsd. U kunt ons voor grote opdrachten inhuren, maar ook voor een aantal uur per week.

Hóe we het doen

Bij Argis zijn we het liefst de hele dag bezig met één ding: verbinden! We blinken uit in het creëren van draagvlak binnen uw organisatie en het leggen van verbindingen tussen mensen, afdelingen, business en IT. Dit is dé key to succes voor uw organisatie. Maar dit kunnen wij niet alleen. Daarom werken we het liefst nauw samen met de mensen binnen uw organisatie. Want het ontrafelen van een vraagstuk lukt het best door samen te werken. Zo tillen we uw organisatie samen naar een hoger plan!

DENNIS BOERSEN

IT RISK MANAGER

Verbindend. Pragmatisch. Oog voor toegevoegde waarde en proportionaliteit. Brengt IT-risicobeheersing op een hoger niveau. En schakelt daarbij makkelijk met alle lijnen en lagen in uw organisatie.

Dennis heeft meer dan 15 jaar ervaring in IT en Risk Management. Als IT Auditor en IT Risk Manager in de 1e, 2e en 3e lijn binnen organisaties. Hij heeft zijn toegevoegde waarde bewezen in o.a. deze functies en projecten:

  • Sleutelfunctiehouder en sleutelfunctievervuller Internal Audit posities bij diverse verzekeraars;
  • Functionaris Gegevensbescherming bij meerdere onderwijsinstellingen;
  • DNB Good Practice Informatiebeveiliging GAP analyses;
  • SO27001 certificeringstrajecten
  • Het inrichten en opzetten van Risico Control Frameworks voor diverse financiële instellingen;
  • Het inrichten van een Niet-financieel risicomanagement Framework en het rapporteren naar klanten bij een grote pensioenuitvoerder;
  • Het inzetten van Data-Analyse tools bij overheid en financiële instellingen;
  • CISO rollen bij verschillende organisaties